Условия :  

За записване в школата на ДФК “Шампиони”, в графа “Съобщение” попълнете името и дата и година на раждане на детето, което желаете да запишете, тел. номер на поне един от родителите, както и училището, което посещава.

Фен магазин:

В графа “Съобщение” напишете следната информация :

  • артикул и модел
  • размер
  • три имена на детето, което тренира в клуба
  • три имена на родител.
  • телефон за връзка

Всяка поръчка се доставя на тренировъчната база на Клуба – залите на Тринити парк ( до зоологическа градина). При заявяване на поръчка потребителят се съгласява, че е предварително запознат с описанието и с цената продуктите, които са изложени във Фен магазин. Направената поръчка може да бъде върната срещу платената сума в срок до 30 календарни дни във вида, в който е закупена. При нарушена цялост или компрометиран външен вид връщане/замяна не се допускат. 

С попълването и изпращането на формата за регистрация давам съгласието си личните ми данни, заедно с тези на детето ми, да бъдат събрани и обработвани от ДФК “Шампиони 2014” с цел предоставяне на поръчаните артикули. 

Запознат/а съм с доброволния характер на предоставяне на данните (моите лични и на моето дете) при попълване на формата за регистрация, както и последиците от предоставянето им. Запознат/а съм, че имам право на достъп, на коригиране и заличаване на събраните данни.